Botol minuman keras kaca bening sing digawe 750 ml

Katrangan singkat:

 

Barang # : 30897622

Botol minuman keras kaca bening 750 ml sing digawe khusus wis rampung gabus lan gelung driji integral supaya gampang digawa. Digawe saka kaca watu ekstra kanthi kualitas kandel. Botol iki nduweni finish gabus ndhuwur bar. Cor top bar dimaksudake supaya pas banget kanggo ngilangi bocor lan njaga kesegaran produk.

 

Kapasitas 750ml
Materi Gelas super flint
Werna Bening
Dhuwur 213mm
Diameter Tutuk 21.5mm
Diameter Awak 65mm * 166mm
Bobot 620g
Perawatan lumahing Frosted, Decal, Polish, Paint, spray warna, lsp.

 

 

Detail Produk

Tags

Product information

Hai, Sayang. Ukurane gambar bisa uga diganti ing kene lan nggawe produke ora ana gunane, kanggo review luwih rinci babagan rincian produk, luwih becik gunakake browser ing PC utawa telpon kanggo maneh bagean gambar. Matur suwun, duwe dina sing apik

Apa sing Bisa Disedhiyakake:
> ukuran Miturut panjaluk khusus pelanggan. .
> Sampel Sampel khusus ing stok pabrik, butuh 7-12 dina.
> Permukaan Penanganan Dekorasi permukaan, Embossing, printing Silkscreen, Lukisan semprotan, Frosting, Stamping emas, Plating perak lan liya-liyane.
> Kaca Super Flint Kaca
> Desain warna & pencetakan warna sing disesuaikan
> File Desain Kriya ing AI, CDR, PDF 3D CAD. Sijine Ideal Apik dadi Kasunyatan.

Pls aran bebas hubungi kita, kita bakal nggawe solusi sing apik kanggo sampeyan. Kita ora mung mitra bisnis, nanging uga Penasihat profesional.Priksa Ing kene-> Enquiry

IMG_6985
IMG_6989
IMG_6983
photobank (1)
Company Information
logo

Kaca QLT nggunakake peralatan lan teknologi paling canggih kanggo ngasilake produk. Saiki kita duwe 11 lokakarya lan 30 jalur perakitan, supaya output produksi taunan nganti 300 yuta potongan (150.000 ton). Kita duwe 6 lokakarya olahan kaca, sing bisa luwih maju produk kaca proses, kayata decal, print, blasting pasir, ukiran, gambar emas, lan penyemprotan warna.

未标题-1
Customiztion Process
Your Customized Choices
HTB1jMlLboH1gK0jSZSyq6xtlpXaQ
HTB10apLboT1gK0jSZFhq6yAtVXaU
HTB17e4MbkL0gK0jSZFAq6AA9pXaR

QLT Glass duwe klompok teknisi lan salesmen sing trampil, trampil lan profesional, mbentuk tim staf khusus, berpendidikan lan luwih enom. Produk kami seneng banget ing pasar dunia, lan wis disebarake menyang 20 negara lan wilayah liyane. Kanggo informasi luwih lengkap babagan layanan lan produk, mangga isi formulir kontak lan repersentative sales bakal nanggapi sakcepete.

Quality Control

Kemitraan manufaktur elit kita digawe adhedhasar komitmen kanggo nggunakake bahan baku sing paling apik lan ngetrapake standar kontrol kualitas paling dhuwur ing industri kaca. Kanthi tim desainer lan insinyur ing omah, kita bisa nggawe solusi desain khusus sing cocog karo kabeh kebutuhan.

Botol kita wis diuji lan disertifikasi dening pihak katelu independen sing nduduhake manawa level timah lan kadmium sing bisa dicocogake tundhuk karo laporan uji coba FDA, lan uga nggawe SGS, LFGB Testing Report.

photobank
logo

Mob: 0086 15852141369
Whatsapp: + 86-15852141369
Email: sales@qltbottle.com
Skype: amanda_hanbing
Dolan maring omah:RUMAH-QLTglass
Tambah: Taman Industri Liuxin, Xuzhou, Jiangsu, China


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan