Botol Minuman Aspek Kaca 750 ml

Katrangan singkat:

Barang # : 30897625

Botol Minuman Aspek Kaca 750 ml bening duwe kemasan gabus lan gelung driji terintegrasi supaya gampang digawa. Digawe saka kaca watu ekstra kanthi kualitas kandel. Botol iki nduweni finish gabus ndhuwur bar. Cor top bar dimaksudake supaya pas banget kanggo ngilangi bocor lan njaga kesegaran produk.

 

Kapasitas 750ml
Materi Gelas super flint
Werna Bening
Dhuwur 249mm
Diameter Tutuk 21.5mm
Diameter Awak 84mm
Bobot 650g
Perawatan lumahing Frosted, Decal, Polish, Paint, spray warna, lsp.

 

 

Detail Produk

Tags

Botol Omben-omben Aspek Kaca 750 ml bening wis pinggir tapered kanthi pundhak sudhut lan bisa rampung karo gabus. Botol iki nduweni finish hibrida sing bisa nampa gabus utawa bartop. Warna Antik sing bening / kuning lan bisa nduduhake Port sampeyan kanthi efektif.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan