Botol Kaca Roh Jernih 700ml

Katrangan singkat:

Barang # : 30593620

Botol Kaca Roh Jernih 700ml nampilake finish gabus lan gelung driji terpadu supaya gampang digawa. Digawe saka kaca watu ekstra kanthi kualitas kandel. Botol iki nduweni finish gabus ndhuwur bar. Cor top bar dimaksudake supaya pas banget kanggo ngilangi bocor lan njaga kesegaran produk.

 

Kapasitas 750ml
Materi Gelas super flint
Werna Bening
Dhuwur 228mm
Diameter Tutuk 32mm
Diameter Awak 93.5mm
Bobot 700g
Perawatan lumahing Frosted, Decal, Polish, Paint, spray warna, lsp.

Detail Produk

Tags

Botol Omben-omben Aspek Kaca 750 ml bening wis pinggir tapered kanthi pundhak sudhut lan bisa rampung karo gabus. Botol iki nduweni finish hibrida sing bisa nampa gabus utawa bartop. Werna Cetha lan bisa nampilake Port sampeyan kanthi efektif.










  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan