Kendi Minuman Kaca Moonshine 750ml bening

Katrangan singkat:

Barang # : 3059762

 

Kendi moonshine 750 ml tradisional digawe ing China kaca gelas murni murni. Sampeyan mbutuhake penutupan bar ndhuwur lan dhasar ngisor.

Keuntungan Utama: Digawe saka kaca watu murni

Panganan lan omben-omben aman

100% bisa didaur ulang

Digawe ing China

 

Kapasitas 750ml
Materi Gelas super flint
Werna Bening
Dhuwur 225mm
Diameter Tutuk 21.5mm
Diameter Awak 96.5mm
Bobot 620g
Perawatan lumahing Frosted, Decal, Polish, Paint, spray warna, lsp.

Bahan:

Kaca Flint - Kaca Flint minangka kaca bening, tanpa warna sing dikatutake kanthi kajelasan lan kualitas bias sing dhuwur. Iki minangka kaca sing abot lan awet sing cocog kanggo nyepetake produk sing tahan cahya kayata banyu, saos, lan panganan. Kadhangkala digunakake kanggo nahan jinis alkohol sing kapilih. Gelas bening (batu) asring digunakake kanggo nggawe anggur, woozy, bunder ing Boston, lan botol salad.

Sanggahan:

Informasi iki diwenehake minangka pandhuan umum. Tanggung jawab pelanggan kanggo milih wadhah sing cocog kanggo kompatibilitas produk lan aplikasi.

 

Detail Produk

Tags

Kendi Omben Kaca Moonshine 750ml bening duwe finish gabus lan gelung driji terintegrasi supaya gampang digawa. Digawe saka kaca watu ekstra kanthi kualitas kandel. Botol iki nduweni finish gabus ndhuwur bar. Cor top bar dimaksudake supaya pas banget kanggo ngilangi bocor lan njaga kesegaran produk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan