Warta

  • Wektu kiriman: Jun-25-2021

    Yen sampeyan asring tuku anggur, sampeyan bakal weruh warna botol anggur sing beda. Sawetara ijo, ana sing coklat, ana sing putih. Sawetara konsumen mikir yen botol ijo lan coklat nglindhungi cahya. Mula, anggur ing ijo lan botol coklat dianggep nduweni kualitase ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Jun-23-2021

       Botol minangka bagean penting ing budaya anggur, tampilan desain kemasan botol penting banget. Saiki, botol anggur luwih akeh warna, lan ana pemandangan kembang sing subur kanggo kecantikan. Dadi, ing produksi gelas botol, kita kudu mbayar atten ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Jun-16-2021

         Umume produsen botol kaca ing pabrik produk, bakal nampa macem-macem masalah kualitas pelanggan menyang pelanggan, nyebabake keluhan pelanggan, nyebabake kerugian kanggo loro-lorone. Alesan disalahake: utamane ing proses produksi, disebabake kontrol kualitas sing ora bener. Saiki produksi ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Jun-08-2021

        Botol kaca minangka conto conto kemasan sing luwih umum ing industri anggur. Sanalika, iki uga digunakake ing saben dinane. Nanging amarga pabrik botol kaca ing pasar akeh banget, mula pangguna ora bisa tuku produk kanthi rega nyata lan kualitas apik ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Jun-04-2021

    Cuaca saya panas, konsumsi bir uga wis mlebu ing musim puncak, kanthi kawigatene kualitas bir, apa sampeyan wis ngerti umure botol bir? Analisis pakar kontainer kaca negesake manawa ing endi wae kedadeyan kedadeyan ledakan botol bir, ubiq ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Jun-01-2021

       Saluran produksi botol kaca umume kasusun saka ruangan semprotan, rantai suspensi lan oven. Botol kaca lan bekas perawatan banyu, botol kaca khusus kudu nggatekake masalah pembuangan limbah. Minangka kualitas nyemprotake botol kaca, lan perawatan banyu, ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Mei-28-2021

       Botol kaca minangka conto conto kemasan sing luwih umum ing industri anggur. Sanalika, iki uga digunakake ing saben dinten. Nanging, amarga akeh banget pabrik botol kaca ing pasar, mula para pangguna ora bisa tuku barang kanthi regane produk sing apik lan murah, ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Mei-24-2021

         Botol anggur kaca lair ing wiwitan abad kaping 17. Botol kaca sing paling awal digunakake yaiku sampanye. Ing taun 1724, pamrentah Prancis ngidini sampanye difermentasi ing botol kanggo didol. Tanggal 25 Mei 1728, anggur sampanye didol ing luar negeri kanthi ijin raja. Ing 1728, Fren ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Mei-10-2021

        Ing produksi botol kaca, teknologi pabrikan sing ora standar utawa faktor eksternal liyane bakal nyebabake cacat botol, lan permukaan botol ora alus lan resik, salah sawijining cacat umum. 1. Nalika kaca kosong tumiba ing cetakan awal, ora bisa ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Apr-26-2021

        Botol kerajinan kaca saiki botol warna saya saya akeh, lan saya akeh wong sing luwih nggatekake, jinis anggur apa sing bakal dipilih, kayata anggur putih kanthi botol kaca transparan, Maotai akeh botol putih susu, bir sing digunakake nganggo botol warna Ing pilihan miturut ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Apr-19-2021

        Pilihan botol kaca, minangka sebab saka tampilan, tekstur bening, katon swasana kemasan sing apik, bisa nambah kemasan anggur, ngrebut mripat konsumen, lan banjur ningkatake penjualan; Kajaba iku , amarga glas ...Waca liyane »

  • Influence of glass bottle on liquor
    Wektu kiriman: Apr-12-2021

           Botol kaca beda-beda saka bedane komposisi kimia uga luwih gedhe, botol akeh komponen ing proses ngombe minuman keras bakal luwih utawa larut ing anggur, dadi cabang-cabang klompok mengaruhi rasa anggur ing anggur Indikator warna Omben-omben, mula fisik lan ch ...Waca liyane »