700ml Decanters Kaca Alkohol Trapezoid Clear

Katrangan singkat:

Barang # : 3059762

700% Clear Trapezoidal Liquor Decanters sing apik bakal menehi daya tarik rak ndhuwur produk sampeyan, finish gulu ndhuwur sekrup, tutup sekrup sing didol kanthi kapisah. Digawe kaca gelas ekstra kanthi basa sing kandel. Botol iki nduweni finish gabus top sekrup. tutup ndhuwur sekrup ditrapake supaya pas banget kanggo ngilangi bocor lan njaga kesegaran produk.

 

Kapasitas 700ml
Materi Gelas super flint
Werna Bening
Dhuwur 189mm
Diameter Tutuk 21.5mm
Diameter Awak 153mm * 58mm
Bobot 1039g
Perawatan lumahing Frosted, Decal, Polish, Paint, spray warna, lsp.

Detail Produk

Tags

700% Clear Trapezoidal Liquor Decanters sing apik bakal menehi daya tarik rak ndhuwur produk sampeyan, finish gulu ndhuwur sekrup, tutup sekrup sing didol kanthi kapisah. Digawe kaca gelas ekstra kanthi basa sing kandel. Botol iki nduweni finish gabus top sekrup. tutup ndhuwur sekrup ditrapake supaya pas banget kanggo ngilangi bocor lan njaga kesegaran produk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan