Botol kaca minuman keras 700ml

Katrangan singkat:

Barang # : 30897628

  • Botol kaca minuman keras 700ml
  • Roti gulu ndhuwur, corks didol kanthi kapisah
  • Konstruksi kaca Flint Ekstra bening
  • Volume: 700ml
  • Dhuwur: 206mm
  • Diameteripun: 188 * 63mm
  • Detail Produk

    Tags

    Product information

    Hai, Sayang. Ukurane gambar bisa uga diganti ing kene lan nggawe produke ora ana gunane, kanggo review luwih rinci babagan rincian produk, luwih becik gunakake browser ing PC utawa telpon kanggo maneh bagean gambar. Matur suwun, duwe dina sing apik

    Apa sing Bisa Disedhiyakake:
    > ukuran Miturut panjaluk khusus pelanggan. .
    > Sampel Sampel khusus ing stok pabrik, butuh 7-12 dina.
    > Permukaan Penanganan Dekorasi permukaan, Embossing, printing Silkscreen, Lukisan semprotan, Frosting, Stamping emas, Plating perak lan liya-liyane.
    > Kaca Super Flint Kaca
    > Desain warna & pencetakan warna sing disesuaikan
    > File Desain Kriya ing AI, CDR, PDF 3D CAD. Sijine Ideal Apik dadi Kasunyatan.

    Pls aran bebas hubungi kita, kita bakal nggawe solusi sing apik kanggo sampeyan. Kita ora mung mitra bisnis, nanging uga Penasihat profesional.Priksa Ing kene-> Enquiry

    IMG_5236
    XO Clear liquor glass bottles
    700ml Clear liquor glass bottles
    photobank (1)
    Company Information
    logo

    Kaca QLT nggunakake peralatan lan teknologi paling canggih kanggo ngasilake produk. Saiki kita duwe 11 lokakarya lan 30 jalur perakitan, supaya output produksi taunan nganti 300 yuta potongan (150.000 ton). Kita duwe 6 lokakarya olahan kaca, sing bisa luwih maju produk kaca proses, kayata decal, print, blasting pasir, ukiran, gambar emas, lan penyemprotan warna.

    未标题-1
    Customiztion Process
    Your Customized Choices
    HTB1jMlLboH1gK0jSZSyq6xtlpXaQ
    HTB10apLboT1gK0jSZFhq6yAtVXaU
    HTB17e4MbkL0gK0jSZFAq6AA9pXaR

    QLT Glass duwe klompok teknisi lan salesmen sing trampil, trampil lan profesional, mbentuk tim staf khusus, berpendidikan lan luwih enom. Produk kami seneng banget ing pasar dunia, lan wis disebarake menyang 20 negara lan wilayah liyane. Kanggo informasi luwih lengkap babagan layanan lan produk, mangga isi formulir kontak lan repersentative sales bakal nanggapi sakcepete.

    Quality Control

    Kemitraan manufaktur elit kita digawe adhedhasar komitmen kanggo nggunakake bahan baku sing paling apik lan ngetrapake standar kontrol kualitas paling dhuwur ing industri kaca. Kanthi tim desainer lan insinyur ing omah, kita bisa nggawe solusi desain khusus sing cocog karo kabeh kebutuhan.

    Botol kita wis diuji lan disertifikasi dening pihak katelu independen sing nduduhake manawa level timah lan kadmium sing bisa dicocogake tundhuk karo laporan uji coba FDA, lan uga nggawe SGS, LFGB Testing Report.

    photobank
    logo

    Mob: 0086 15852141369
    Whatsapp: + 86-15852141369
    Email: amanda@qltbottle.com
    Skype: amanda_hanbing
    Dolan maring omah:RUMAH-QLTglass
    Tambah: Taman Industri Liuxin, Xuzhou, Jiangsu, China


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan