Botol Kaca Brandy 700ml Cetha

Katrangan singkat:

Barang # : 3059767

Botol Kaca Minuman Bening 700ml iki kanthi pundhak sing jembar lan dilengkapi karo gabus. Botol iki nduweni finish hibrida sing bisa nampa gabus utawa bartop. Botol minuman keras iki digawe saka kaca super flint lan BPA Free.

 

Kapasitas 700ml
Materi Gelas super flint
Werna Bening
Dhuwur 171mm
Diameter Tutuk 23.5mm
Diameter Awak 181 * 74mm
Bobot 976g
Perawatan lumahing Frosted, Decal, Polish, Paint, spray warna, lsp.

Detail Produk

Tags

Botol Kaca Minuman Bening 700ml iki kanthi pundhak sing jembar lan dilengkapi karo gabus. Botol iki nduweni finish hibrida sing bisa nampa gabus utawa bartop. Botol minuman keras iki digawe saka kaca super flint lan BPA Free.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan