Botol Kaca Brandy 700ml Cantik

Katrangan singkat:

Barang # : 30897623

Botol Kaca Brandy Fancy Brand Clear 700ml iki kanthi pundhak lebar lan dilengkapi karo gabus. Botol iki nduweni finish hibrida sing bisa nampa gabus utawa bartop. lan Botol brendi iki bening digawe saka gelas super flint.

 

Kapasitas 700ml
Materi Gelas super flint
Werna Bening
Dhuwur 236mm
Diameter Tutuk 23.5mm
Diameter Awak Max 95mm
Bobot 1003 g
Perawatan lumahing Frosted, Decal, Polish, Paint, spray warna, lsp.

Detail Produk

Tags

Botol Kaca Brandy Fancy Brand Clear 700ml iki kanthi pundhak lebar lan dilengkapi karo gabus. Botol iki nduweni finish hibrida sing bisa nampa gabus utawa bartop. lan Botol brendi iki bening digawe saka gelas super flint.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan